Gevelverzorging Heuvelland - Gevelverzorging

De bescherming van uw gevel begint met het van tijd tot tijd reinigen ervan. Het is een eerste actie ter voorkoming dat gevelrenovatie of zelfs gevelrestauratie moet plaatsvinden.
Juist om renovatie of restauratie te voorkomen, is het wijs om direct na de gevelverzorging deze te laten impregneren.
aardoor is uw gevel veel beter bestand tegen de invloed van weer ( denk aan regen en sneeuw ) en wind ( denk aan opwaaiend stof, zand of roetdeeltjes) of de vervuilende invloed van uitlaatgassen, zoute zeelucht, verontreiniging door passerende treinen of industriecomplexen.

Let op:
Niet altijd hoeft uw gevel geinpregneerd te worden dit ligt aan het soort gevel.

Hoe vaak is gevelreiniging of gevelverzorging nodig?
Hoe vaak gevelreiniging of gevelverzorging nodig is hangt af van het soort verontreiniging, de aard van het materiaal (bijvoorbeeld baksteen of trespa) en het voegwerk waaruit de gevel bestaat. Een poreuze baksteen zal sneller vervuiling aangrijpen dan een gladde baksteen.
Ook speelt mee of uw gevel voor de buitenwereld - denk aan kantoorgebouwen, bijvoorbeeld van de farmaceutische industrie of een bankgebouw - een visitekaartje moet zijn, ja of nee. Voor het bepalen van de frequentie van de gevelverzorging kan ook van belang zijn hoe het gebouw is gelegen.
Een gevel aan de Noordzijde zal vochtgevoeliger zijn (meer kans op ongedierte, zoals algen, mossen en schimmels). 

Wij van Heuvelland Gevelverzorging laten uw huis weer stralen! wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van gevelreiniging.