Diensten

Neem telefonisch contact op

06 - 41982159

Gevelverzorging Heuvelland levert de volgende dienst(en)

Voegwerken

Wij als gevelverzorging Heuvelland doen alles op het gebied van uw gevel. Vanzelfsprekend hoort hier ook voegwerk bij. Dus het uitkappen en herstellen van voegwerk doen wij dan ook dagelijks.

Stralen

Is uw gevel echt zeer vuil. Is er veel roetaanslag?

Stralen is dan de oplossing. Hierbij wordt uw gevel onder druk met korreltjes volledig gereinigd. Uw gevel komt er weer als nieuw uit te zien.

Impregneren

Heeft uw last van vocht in huis? 
De oplossing hiervoor is impregneren. Hiermee wordt een een coating aangebracht aan de buitenkant van de gevel wat water en vuil afstotend is. Hierdoor blijft uw gevel langer mooi en is minder aan invloed onderhevig aan vuil aanslag.

Chemisch reinigen

Is uw gevel door de jaren heen ook zo donker, vies en grauw geworden? Deze aanslag komt door het industrie gebied.
De aanslag kunnen we verwijderen met chemisch reinigen. Hierbij wordt er onder hoge druk zeer heet water tot wel 98% graden gespoten in een mixverhouding met chemische oplosser.
Het chemisch goedje voldoet aan alle wettelijke maatstaven en is biolosisch afbreekbaar.
Hierna ziet uw gevel er weer als nieuw uit.

Spiraalankers plaatsen

Heeft u ook last van scheurvorming in uw gevels? In Limburg komt dit vooral door verzakking van de grond. De mijnen zijn hier debet aan. We kunnen dit definief oplossen en zorgen dat er minder snel scheuren opnieuw gevormd worden.
Wij gaan dan als volgt te werk: 1) Wij slijpen het metselwerk links en rechts van de scheur diep in. Vervolgens plaatsen we de spriraal ankers. Wij werken dit vervolgens netjes af met voegmortel welke wij mengen op de kleur van de bestaande voegen.

Schoorsteen renovatie

Ziet uw schoorsteen er optisch niet uit?
Zijn er door veroudering scheuren ingekomen?
Wij doen volledig onderhoud aan uw schoorsteen. Opnieuw lood inleggen, zodat ie niet meer lekt. De stenen worden gestraald, de voegen worden eruit gekapt en opnieuw ingevoegd. Hiermee komt uw schoorsteen er weer als nieuw uit te zien.

Openingen dicht metselen

U heeft uw deur of raam verplaats en nu moet dit natuurlijk worden dicht gemetseld. Wij komen van te voren bij u kijken welke steen er momenteel gebruikt is en proberen deze te bestellen bij onze leverancier. Onze leverancier heeft een groot assortiment. Mochten wij toch niet over de juiste steen kunnen beschikken, dan gaan wij samen met u zoeken voor een alternatief. Door de nieuwe steen zigzag te laten doorlopen, is er geen duidelijke scheiding. Hierdoor komt het mooi als 1 geheel te zien.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd wat wij voor u voor kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.